Autentificare - Creaza cont
Add Site to FavoritesAdd Page to FavoritesMake HomepageShare This PageEmail This PagePrint This PageSave Page as PDF
Acasa Comunitate Forum
Bun venit, Oaspete
Vă rog să vă autentificaţi sau să vă înregistraţi.    Ați uitat parola?
Du-mă jos
Publică răspunsul
Publică un topic nou
Pagina: 1
Topic: PRIETENIE
PRIETENIE acum 10 luni, 2 săptămâni  
DORESC SA CORESPONDEZ CU TINERII DIN LONDRA PE TEME CRESTINE
Introduceţi codul aici   
Reţineţi, vă rog, că deşi butoanele de cod şi zâmbăreţi sunt inactive, codul şi zâmbăreţii pot fi folosiţi totuşi
ALINA (Ospete)

Reply Quote

Re:PRIETENIE acum 10 luni Karma: 0
si eu
Introduceţi codul aici   
Reţineţi, vă rog, că deşi butoanele de cod şi zâmbăreţi sunt inactive, codul şi zâmbăreţii pot fi folosiţi totuşi
emy (Membru)
Incepator
Răspunsuri: 1
graphgraph
Utilizator absent Apăsați aici pentru a vedea profilul utilizatorului
Reply Quote

Re:PRIETENIE acum 10 luni Karma: 0
Poate ca ar trebui sa frecventati seara de tineret care se tine martea incepand cu orele 19:30

Stiu ce de obicei nu prea se discuta, si majoritatea stau pe scaune vazandusi de treaba. Dar daca vreti sa discutati pe diferite teme, o puteti face.

Timiditatea e o sabiciune
Introduceţi codul aici   
admin (Administrator)
1+1=1
Administrator
Răspunsuri: 25
graph
Gen: Masculin Biserica Filadelfia ovi_hilfiger Reședință: London Zi de naștere: 07/14
Reply Quote
Ovidiu I.

Re:PRIETENIE acum 10 luni  
mutumesc mult , dar e departe biserica si programul e seara tarziu .....
Introduceţi codul aici   
alina (Ospete)

Reply Quote

Re:PRIETENIE acum 6 luni, 3 săptămâni  
buna ziua, nu vad forumul prea popular, dar sper sa primesc totusi un raspuns, probabil admin-ul, tu mai intri din cand in cand.
am venit de 2 duminici la biserica asta, desi sunt nascut ortodox, am decis sa nu mai merg in biserici ortodoxe, si cineva mi-a recomandat biserica asta. am inteles ca nu pot participa duminica seara la cina, pt ca nu sunt botezat, dar ma intreb daca la seara tinerilor pot participa? in ce consta seara tinerilor? multumesc.
Introduceţi codul aici   
Sorin (Ospete)

Reply Quote

Re:PRIETENIE acum 6 luni, 3 săptămâni Karma: 0
Sorin a scris:
buna ziua, nu vad forumul prea popular, dar sper sa primesc totusi un raspuns, probabil admin-ul, tu mai intri din cand in cand.
am venit de 2 duminici la biserica asta, desi sunt nascut ortodox, am decis sa nu mai merg in biserici ortodoxe, si cineva mi-a recomandat biserica asta. am inteles ca nu pot participa duminica seara la cina, pt ca nu sunt botezat, dar ma intreb daca la seara tinerilor pot participa? in ce consta seara tinerilor? multumesc.

Buna,

Intai de toate vreau sa iti urez un bun venit din partea Bisericii Filadelfia si in al doilea rand vreau sa iti spun ca ai fost informat gresit.

Duminica cand este cina toti au voie sa vina dar cei nebotezati nu pot lua cina. Nu exista nici o interdictie cu privire la programul bisericii pentru vizitatori sau membrii.

Cat despre seara de tineret, esti binevenit la orsice seara de tineret atata timp cat nu esti insurat. deocamdata se tine staruinta pentru Duhul Sfant si nu pot lua parte decat cei botezati in apa. O sa anunt cand se intra la program normal si reincep serile de tineret.

Seara de tineret consta in mare parte in discutii pe teme cu care se confrunta tinerii in ziua de azi, predici pe aceasi teme si in general este ca si orsice alt program dar mult mai relaxat (parere personala), sugerez sa mergi si sa vezi.

Daca mai ai nelamuriri, scrie aici sau un email.

PS(nu mai raspund si la mail daca am scris aici)

GBU
Introduceţi codul aici   
admin (Administrator)
1+1=1
Administrator
Răspunsuri: 25
graph
Gen: Masculin Biserica Filadelfia ovi_hilfiger Reședință: London Zi de naștere: 07/14
Ultima editare: 14/02/2010 14:55 de admin.
Reply Quote
Ovidiu I.

Du-mă sus
Publică răspunsul
Publică un topic nou
Pagina: 1

s5 box

Autentificare - Creaza cont