Autentificare - Creaza cont
Add Site to FavoritesAdd Page to FavoritesMake HomepageShare This PageEmail This PagePrint This PageSave Page as PDF
Acasa Comunitate Forum
Bun venit, Oaspete
Vă rog să vă autentificaţi sau să vă înregistraţi.    Ați uitat parola?

Suna ieftin in RO, Gratis pe fix si 4c pe mobil...
(1 vizualizează) (1) Oaspete
Du-mă jos
Publică răspunsul
Publică un topic nou
Pagina: 1
Topic: Suna ieftin in RO, Gratis pe fix si 4c pe mobil...
Suna ieftin in RO, Gratis pe fix si 4c pe mobil... acum 9 luni Karma: 0
recent Edy mi-a zis ca suna gratis pe fix in RO, si m-am gandit sa fac niste sapaturi sa aflu si eu cum sta treaba. Am dat peste un alt thread facut pe un site de romani si m-am gandit sa va spun si voua.

Pentru cei care au acces la internet si sunt nevoiti sa sune acasa, serviciile Voip au venit in ajutorul romanilor cu: 12Voip.Incarcand aproximativ £10 la fiecare 3 luni cu £0.04/min mobil si £0.00/min fix puteti folosi circa 500 de minute pe saptamana.
Pentru cei care nu au posibilitatea sa faca TopUp varianta "try" se poate folosi cu succes. Doar ca o sa fiti nevoiti sa va deschideti un cont nou cand vor expira minutele.
Eu il folosesc de ceva timp si va pot spune ca sunt "happy". In plus puteti folosi minutele incluse din abonamentul de la mobilul din UK.
Nu e scam, e doar dorinta de a ajuta putin romanii care inca cheltuiesc o gramada de bani folosind telefonul "clasic".
Programul il gasiti aici:
www.12voip.com/
Daca nu stiti cum sa-l folositi puteti sa lasati un mesaj mai jos si o sa va raspund bucuros.

Sursa: LINK Extern

Aici gasiti furnizorul serviciului: www.12voip.com/en/index.html

Sper ca va fost de ajutor.

GBU
Introduceţi codul aici   
Reţineţi, vă rog, că deşi butoanele de cod şi zâmbăreţi sunt inactive, codul şi zâmbăreţii pot fi folosiţi totuşi
admin (Administrator)
1+1=1
Administrator
Răspunsuri: 25
graph
Utilizator absent Apăsați aici pentru a vedea profilul utilizatorului
Gen: Masculin Biserica Filadelfia ovi_hilfiger Reședință: London Zi de naștere: 07/14
Reply Quote
Ovidiu I.

Re:Suna ieftin in RO, Gratis pe fix si 4c pe mobil... acum 3 luni, 1 săptămână  
Eu folosesc LowRateVoip. Apartine firmei cea mai mare din EU, Betamax. In Romania este gratis tel fix, doar ca mobilul costa ceva de genul 17 eurocenti/min. In plus, cam toata Europa este gratis pe fix. Statele Unite si Canada sunt gratis si fixul si mobilul. Calitatea este buna.

Serviciul Voip (voice over IP) nu este scam ci tehnnologia mai noua.
Introduceţi codul aici   
Reţineţi, vă rog, că deşi butoanele de cod şi zâmbăreţi sunt inactive, codul şi zâmbăreţii pot fi folosiţi totuşi
Un frate (Ospete)

Reply Quote

Re:Suna ieftin in RO, Gratis pe fix si 4c pe mobil... acum 3 luni, 1 săptămână Karma: 0
Mersi de tip, sper sa fie de ajutor si altora.

Personal sunt multumit cu 12voip, desi nu e chiar gratis pe fix. Exista o limita de 300 min cred gratis, dupa care e foarte ieftin orsicum, cam 1 euro pe ora.
Introduceţi codul aici   
admin (Administrator)
1+1=1
Administrator
Răspunsuri: 25
graph
Utilizator absent Apăsați aici pentru a vedea profilul utilizatorului
Gen: Masculin Biserica Filadelfia ovi_hilfiger Reședință: London Zi de naștere: 07/14
Reply Quote
Ovidiu I.

Du-mă sus
Publică răspunsul
Publică un topic nou
Pagina: 1

s5 box

Autentificare - Creaza cont