|
Ajutor - Filme crestine acum 1 an, 1 luna
|
|
|
Am sa incep in curand sa lucrez la partea de filme crestine. Voi publica liste cu filme crestine de valoare si nu numai, ca reper pentru cei doritori de a viziona ceva de calitate.
Nu vom stoca aceste filme pe serverul nostru si nici nu vom scrie unde se pot gasi aceste filme, ca sa nu incalcam legiile.
Daca stiti vre-un film bun si vreti de a ma ajuta la facerea acestor articole, scrieti titlul...,sau dati un link are duce la un site oficial cu filmul (gen IMDB).
|
|
|
|
Ovidiu I.
|
|
|
|
Juan-spania
(Ospete)
|
|
|
|
|
Re:Ajutor - Filme crestine acum 3 luni, 1 săptămână
|
|
|
admin a scris:
Am sa incep in curand sa lucrez la partea de filme crestine. Voi publica liste cu filme crestine de valoare si nu numai, ca reper pentru cei doritori de a viziona ceva de calitate.
Nu vom stoca aceste filme pe serverul nostru si nici nu vom scrie unde se pot gasi aceste filme, ca sa nu incalcam legiile.
Daca stiti vre-un film bun si vreti de a ma ajuta la facerea acestor articole, scrieti titlul...,sau dati un link are duce la un site oficial cu filmul (gen IMDB).
Filme in romana sau engleza?
|
|
Un frate
(Ospete)
|
|
|
|
|
Re:Ajutor - Filme crestine acum 3 luni, 1 săptămână
|
|
|
Si si, nu prea am vazut filme romanesti sincer sa fiu.
|
|
|
|
Ovidiu I.
|
|
|
Re:Ajutor - Filme crestine acum 2 luni
|
|
|
filmul Fireproof este bun, in engleza dar este bun. Vizionare placuta( cine doreste se poate face o copie)
|
|
daniel
(Ospete)
|
|
|
|
|